Werkwijze Zedenfeiten Advocaten

Vragen over het strafrecht en contact met een advocaat
Via deze website kunt u informatie krijgen over het Belgische strafrecht. Ook kunt u via deze site een strafrechtadvocaat selecteren die zich heeft toegelegd op het strafrecht en die kantoor houdt bij u in de buurt.

Zoekt u een strafrechtadvocaat? Bel de Zedenfeiten Advocaten Adviesbalie 03 808 3719
U kunt gratis mailen of bellen met de Zedenfeiten Advocaten Adviesbalie via 03 808 3719 (bel gratis). De juristen van de intakebalie staan u graag te woord om uw contactaanvraag op te nemen. Op werkdagen zijn wij van 08:00 tot 20:00 uur geopend.

De juristen van de Zedenfeiten Advocaten Adviesbalie helpen u bij het selecteren van de juiste strafrechtadvocaat en het doorgeven van uw contactaanvraag.

Belangrijke informatie over de Zedenfeiten Advocaten Adviesbalie

Alle informatie wordt geheel vertrouwelijk behandeld. Voor de volledigheid wijzen wij u er op dat bij de Zedenfeiten Advocaten Adviesbalie geen strafrechtadvocaten werken. Dat betekent dat de regels over bijvoorbeeld het beroepsgeheim – zoals die gelden voor advocaten – niet van toepassing zijn op uw contacten per e-mail en/of per telefoon met de Zedenfeiten Advocaten Adviesbalie. Wij adviseren u daarom vertrouwelijke informatie over uw zaak alleen met de advocaat zelf te delen.

De Zedenfeiten Advocaten Adviesbalie – Stel uw vraag

Bel met 03 808 3719
Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 uur tot 20.00 uur

Al uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld.
Uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar de juiste strafrechtadvocaat doorgezonden voor een kosteloze eerste evaluatie. Eén van de advocaten neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.